Carmignac

Wat maakt ons anders?

We streven ernaar beleggers optimaal actief en alternatief vermogensbeheer te bieden om hen te helpen hun langetermijndoelen te bereiken en tegelijk bij te dragen aan een duurzamere wereld.
We zetten ons elke dag in om voortreffelijke producten aan te bieden die een consequent langetermijnrendement genereren, en een uitstekende klantenservice te voorzien voor zowel distributeurs als beleggers, en integreren ESG-criteria in wat we doen.

De belangen van onze cliënten zijn onze belangen

Het overgrote deel van ons aandelenkapitaal (meer dan 2 miljard euro) is net als het geld van onze cliënten belegd in de fondsen die wij beheren. Wat goed is voor onze cliënten, is dus ook goed voor ons. Deze afstemming van de belangen van Carmignac op die van onze cliënten is de kern van onze unieke aanpak in de sector.

Actief beheer

We zijn nog net zo ondernemend als we altijd al waren, en we doen ons uiterste best om het vermogen van onze cliënten actief en met een langetermijnvisie te beheren.

Een aanpak gebaseerd op overtuigingen

Onze team van fondsbeheerders koesteren een cultuur van samenwerking en interne analyse om de complexiteit beter te beheren. Dit geeft ons de vrijheid en moed om onafhankelijke risicoanalyses analyse uit te voeren en te vertalen in sterke overtuigingen. We nemen transparante beleggingsbeslissingen, waarvoor we altijd de eindverantwoordelijkheid dragen.

Waardevolle mindset

Wij zijn een Europese, onafhankelijke gespecialiseerde beleggingsbeheerder die volledig in handen van de familie en de medewerkers is en gestoeld is op een rijke vakkennis, uniek talent en ondernemersgeest.