Meer informatie over wat wij doen
Om u een beter inzicht te geven in financiën, ons bedrijf en onze expertise.
Onze speciale pagina
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte en neem een abonnement op onze alerts.
Zich abonneren op de NIW'S
Verantwoord beleggen
Uw vermogen doen groeien en daarbij een positieve impact hebben op de maatschappij en het milieu.
Ontdek ons engagement

Carmignac in enkele woorden en cijfers

Wij zijn een familiebedrijf dat zijn eigen geld en dat van zijn klanten investeert om hen in staat te stellen hun toekomstige projecten te realiseren.
+30jaarervaring
90%Van ons vermogen valt onder artikel 8 of 9 (SFDR)*
33,2miljardvan de active onder beheer

*SFDR: Sustainable Finance Disclosure Regulation (EU) 2019/2088 per 1 januari 2022

Bron: Carmignac, 30/06/2022

Ons aanbod van fondsen

Ontdek onze fondsen om te bepalen welke aan uw beleggingsdoelstellingen voldoen

NIEUWS & ANALYSES

Carmignac's Note2 november 2022

Verenigde Staten, desinflatie komt eraan maar neemt zijn tijd

1 minuten leestijd
Find out more
Financiële Educatie19 oktober 2022

De troeven van actief beheer

4 minuten leestijd
Find out more
Financiële Educatie14 oktober 2022

Nadere informatie over uw gevoeligheid voor verantwoord beleggen

1 minuten leestijd
Find out more

Reclame. Raadpleeg het document essentiële beleggersinformatie/prospectus voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Dit document mag geheel noch gedeeltelijk worden gereproduceerd, verspreid of doorgegeven zonder voorafgaande toestemming van de beheermaatschappij. Het is geen beleggingsadvies. De informatie in dit document is mogelijk niet volledig en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. ​De toegang tot de fondsen kan beperkt zijn voor bepaalde personen of in bepaalde landen. Zij mogen met name direct noch indirect aangeboden of verkocht worden ten gunste of voor rekening van een 'U.S. person', zoals gedefinieerd in de Amerikaanse 'Regulation S' en/of de FATCA.
De fondsen houden een risico op kapitaalverlies in. De risico's en kosten staan beschreven in de EBI-documenten (essentiële beleggersinformatie). De prospectussen, de EBI-documenten en de jaarverslagen van de fondsen zijn te vinden op de website www.carmignac.nl of kunnen worden aangevraagd bij de beheermaatschappij. De belegger dient over de EBI-documenten te beschikken voordat hij op de fondsen inschrijft.De beheermaatschappij kan de verkoop in uw land op elk moment stopzetten. Beleggers kunnen via de volgende link een samenvatting van hun rechten in het Nederlands raadplegen in sectie 6 getiteld "Samenvatting van de beleggersrechten: https://www.carmignac.nl/nl_NL/article-page/wettelijke-informatie-1761

De verwijzing naar een positionering of prijs, is geen garantie voor de resultaten in de toekomst van de UCIS of de manager.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons aanbod, de diensten die wij leveren of ons een vraag stellen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

ONDERSCHEIDINGEN

Al 30 jaar worden de kwaliteit van het huis Carmignac en de rendementen van onze fondsen regelmatig geprezen door de gespecialiseerde media en het grote publiek over heel Europa.

Ontdek onze onderscheidingen