Meer informatie over wat wij doen
Om u een beter inzicht te geven in financiën, ons bedrijf en onze expertise.
Onze speciale pagina
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte en neem een abonnement op onze alerts.
Zich abonneren op de NIW'S
Brief van Edouard Carmignac
Edouard Carmignac schrijft over actuele economische, politieke en maatschappelijke aangelegenheden.
Lees meer

Fraude waarschuwing

Het aantal gevallen van frauduleus gebruik van namen, adressen en logo's van beheermaatschappijen neemt toe. Beleggers moeten waakzaam zijn wanneer zij worden benaderd door personen die beweren namens Carmignac te handelen. Waakzaamheidsregels en een lijst van onbevoegde bedrijven en sites worden bijgehouden door de plaatselijke toezichthouders.

Carmignac in enkele woorden en cijfers

Wij zijn een familiebedrijf dat zijn eigen geld en dat van zijn klanten investeert om hen in staat te stellen hun toekomstige projecten te realiseren.
35jaar ervaring
+90%van ons vermogen valt onder artikel 8 of 9 (SFDR)*
+30miljardvan de active onder beheer

Bron Carmignac per 31 december 2023.
*De Sustainable Finance Disclosure Regulation (SFDR) 2019/2088 is een Europese verordening die vermogensbeheerders verplicht hun fondsen te classificeren zoals onder meer: "artikel 8" die milieu- en sociale kenmerken bevorderen, "artikel 9" die investeringen duurzaam maken met meetbare doelstellingen, of "artikel 6" die niet noodzakelijk een duurzaamheidsdoelstelling hebben.

Ons aanbod van fondsen

Ontdek onze fondsen om te bepalen welke aan uw beleggingsdoelstellingen voldoen

NIEUWS & ANALYSES

Carmignac's Note16 mei 2024Nederlands

Nemen andere thema's het voortouw op de beurs?

3 minuten leestijd
Find out more
Carmignac's Note29 april 2024Nederlands

Niet alle tekorten zijn gelijk

2 minuten leestijd
Find out more
Obligatie strategie18 april 2024Nederlands

Carmignac Sécurité: 35 jaar lang regelmatig rendement en beperkte volatiliteit

2 minuten leestijd
Find out more

Mis niets

Abonneer u op onze nieuwsbrief om onze nieuwste publicaties.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons aanbod, de diensten die wij leveren of ons een vraag stellen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen

ONDERSCHEIDINGEN

Al 30 jaar worden de kwaliteit van het huis Carmignac en de rendementen van onze fondsen regelmatig geprezen door de gespecialiseerde media en het grote publiek over heel Europa.

Ontdek onze onderscheidingen

Reclame. Raadpleeg het document essentiële beleggersinformatie/prospectus voordat u een beleggingsbeslissing neemt. Dit document mag geheel noch gedeeltelijk worden gereproduceerd, verspreid of doorgegeven zonder voorafgaande toestemming van de beheermaatschappij. Het is geen beleggingsadvies. De informatie in dit document is mogelijk niet volledig en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. ​De toegang tot de fondsen kan beperkt zijn voor bepaalde personen of in bepaalde landen. Zij mogen met name direct noch indirect aangeboden of verkocht worden ten gunste of voor rekening van een 'U.S. person', zoals gedefinieerd in de Amerikaanse 'Regulation S' en/of de FATCA.
De fondsen houden een risico op kapitaalverlies in. De risico's en kosten staan beschreven in de KID (essentiële informatiedocument). De prospectussen, de KIDs en de jaarverslagen van de fondsen zijn te vinden op de website www.carmignac.nl of kunnen worden aangevraagd bij de beheermaatschappij. De belegger dient over de KID te beschikken voordat hij op de fondsen inschrijft. De beheermaatschappij kan de verkoop in uw land op elk moment stopzetten. Beleggers kunnen via de volgende link een samenvatting van hun rechten in het Nederlands raadplegen in sectie 6 getiteld "Samenvatting van de beleggersrechten: https://www.carmignac.nl/nl_NL/article-page/wettelijke-informatie-1761. De verwijzing naar een positionering of prijs, is geen garantie voor de resultaten in de toekomst van de UCIS of de manager.