De grote vraag beantwoorden: Hoe omgaan met onzekerheid?

 • Gepubliceerd
 • Lengte
  1 minuten leestijd

Dit is een vraag die iedereen bezighoudt en die niet kan worden genegeerd wanneer het zijn missie is om het spaargeld van hun klanten te laten groeien. Luister naar de podcast met Didier Saint-Georges, lid van het Strategic Investment Committee, die u enig inzicht geeft in het onderwerp.

Complexiteit kan worden beheerd. Dat is in feite precies wat u vaak in staat stelt om u te onderscheiden van de massa wanneer u verantwoordelijk bent voor de besparingen van uw clienten.

Aanstaande virtuele evenement

Wilt u meer weten over hoe we de complixiteit aanpakken en tegelijkertijd onze overtuigingen op de lange termijn intact houden?

Registreer u hier voor ons aanstaande virtuele evenement gewijd aan Carmignac Patrimoine met onze Fund Managers Rose Ouahba, David Older and Keith Ney, gemodereerd door Kevin Thozet, Portfolio Advisor.

Het evenement vindt plaats op 22 Juni om 10:00 CET en wordt gehouden in het frans, engels, spaans, italiaans en duits.

 • Rose Ouahba
  Head of Fixed Income & Fund Manager
 • David OLDER
  Head of Equities & Fund Manager
 • Keith NEY
  Fund Manager

Carmignac Patrimoine A EUR Acc

ISIN: FR0010135103

Aanbevolen minimale beleggingstermijn

Laagste risico Hoogste risico

1 2 3 4 5 6 7
Voornaamste risico's van het Fonds

AANDELEN: Aandelenkoersschommelingen, waarvan de omvang afhangt van externe factoren, het kapitalisatieniveau van de markt en het volume van de verhandelde aandelen, kunnen het rendement van het Fonds beïnvloeden.

RENTE: Renterisico houdt in dat door veranderingen in de rentestanden de netto-inventariswaarde verandert.

KREDIET: Het kredietrisico stemt overeen met het risico dat de emittent haar verplichtingen niet nakomt.

WISSELKOERS: Het wisselkoersrisico hangt samen met de blootstelling, via directe beleggingen of het gebruik van valutatermijncontracten, aan andere valuta’s dan de waarderingsvaluta van het Fonds.

Het fonds houdt een risico op kapitaalverlies in.

* Risicocategorie van het KID (essentiële-informatiedocument) indicator. Risicocategorie 1 betekent niet dat een belegging risicoloos is. Deze indicator kan in de loop van de tijd veranderen.