Carmignac

Keith Ney benoemd tot medebeheerder van Carmignac Patrimoine, naast Rose Ouahba en David Older, en wordt lid van het strategisch beleggingscomité

  • Gepubliceerd
  • Lengte
    1 minuten leestijd

Keith Ney begon zijn carrière in de Verenigde Staten en kwam in 2005 bij Carmignac werken, waar hij onder andere van 2011 tot 2015 hoofd van de afdeling Krediet was. Acht jaar lang (tot eind 2020) beheerde Keith Ney op succesvolle wijze de portefeuille van Carmignac Sécurité, dat met een belegd vermogen van bijna 10 miljard euro één van de grootste fondsen van Carmignac is.

Rose Ouahba, Hoofd Obligaties, en David Older, Hoofd Aandelen: "Keith is een zeer deskundige fondsbeheerder en levert permanent een bijdrage aan de ontwikkeling van onze strategie en aan onze op samenwerking gerichte cultuur, de belangrijkste succesfactoren van ons beheerteam. Door zijn inbreng kunnen we de synergie binnen de Patrimoine-reeks in stand houden, zowel op de wereldwijde als op de Europese markten. Deze evolutie weerspiegelt dus onze wil om onze klanten de beste flexibiliteit, portefeuillesamenstelling en risicobeheer te bieden, drie kenmerken die onlosmakelijk verbonden zijn met de Patrimoine-reeks. We hechten alle drie bijzonder veel waarde aan de dynamiek van het vlaggenschip van onze fondsen, Carmignac Patrimoine, dat al ruim 30 jaar lang op doeltreffende wijze beantwoordt aan de behoefte van langetermijnbeleggers."

Keith Ney wordt, naast Edouard Carmignac, Frédéric Leroux, Didier Saint-Georges, Rose Ouahba en David Older, ook lid van het Strategisch Beleggingscomité, dat verantwoordelijk is voor het ondersteunen van de beheerders door marktovertuigingen te ontwikkelen op basis van macro- en micro-economisch onderzoek in alle activaklassen.