Carmignac

Carmignac versterkt beleggingsteam met benoeming van senior analist gezondheidszorg

  • Gepubliceerd
  • Lengte
    1 minuten leestijd

Carmignac heeft zijn aandelenbeleggingsteam versterkt met de benoeming van Rosie Turner tot senior analist gezondheidszorg, waardoor zijn expertise in deze sector wordt versterkt.

Carmignac

Rosie Turner komt bij Carmignac over van Jefferies, waar zij als senior vice president aan de verkoopzijde onderzoek deed naar de gezondheidszorgsector. Eerder werkte ze van 2014 tot 2022 bij Barclays Capital voor wereldwijde bedrijven in de gezondheidszorg. Ze begon haar carrière in 2008 bij UBS Investment Bank in het wereldwijde aandelenverkoopteam met een focus op de analyse van de gezondheidszorg- en luxesector. Rosie heeft een BA Economie van Durham University.

Het beleggingsteam van Carmignac bestaat uit 58 fondsbeheerders en analisten met 34 nationaliteiten. Onder leiding van David Older bestaat het aandelenbeleggingsteam uit 20 experts in Europese, opkomende, wereldwijde en thematische aandelen. De fondsbeheerders worden bijgestaan door toegewijde en ervaren sectorspecialisten, die het beleggingsproces verrijken met hun diepgaande analyse en overtuiging, en met een ondernemersmentaliteit die gericht is op de huidige snelle en evoluerende kapitaalmarkten. De kracht van het team ligt in hun vermogen om in te spelen op wereldwijde seculiere trends via een aandelenspecifieke, bottom-up benadering die wordt ondersteund door de top-down macro-analyse en het strikte risicobeheerproces van het bedrijf.

Rosie is gevestigd in Londen en rapporteert aan David Older.

David Older, hoofd aandelen bij Carmignac, licht toe: "De gezondheidszorg is altijd een sterke beleggingsovertuiging geweest omdat de sector rijk is aan innovatieve, seculiere (niet-cyclische) groeibedrijven in gediversifieerde subsegmenten. Met haar benoeming voegt Rosie aanzienlijke ervaring in de gezondheidszorg toe aan ons beleggingsteam. Haar sterke expertise zal het vermogen van ons beleggingsteam versterken om met veel overtuiging toegang te krijgen tot veelbelovende en ontwrichtende mogelijkheden in deze snel evoluerende sector."

Bedankt voor uw feedback!