Carmignac

Carmignac breidt Fixed Income Team uit met de benoeming van Eliezer Ben Zimra en Guillaume Rigeade

  • Gepubliceerd

Carmignac kondigt de benoemingen aan van Eliezer Ben Zimra en Guillaume Rigeade als cofinancieringsbeheerders van het fonds Carmignac Portfolio Capital Plus, dat ongeveer 1 miljard euro aan beheerd vermogen heeft (vanaf 14/06/2019).

Zowel Eliezer als Guillaume komen van Edmond de Rothschild Asset Management, waar zij als portefeuillebeheerders deel uitmaakten van het Fixed Incometeam. Zij hebben elk 15 jaar ervaring op het gebied van fondsbeheer en delen een flexibele allocatiebenadering voor het beleggen in obligatiemarkten.

Rose Ouahba, Head of Fixed Income van Carmignac: "We zijn verheugd om de benoeming van een dergelijk getalenteerd en ervaren duo aan te kondigen in ons groeiende Fixed Income team . Eliezer en Guillaume's uitgebreide kennis van de assetallocatie in vastrentende waarden zal perfect aansluiten bij het DNA van Carmignac."

Eliezer en Guillaume zullen zich op 9 juli aansluiten bij Carmignac en rapporteren aan Rose Ouahba, Head van Fixed Income. Zij zullen beiden in Parijs gevestigd zijn.