Carmignac

Carmignac benoemt nieuw Hoofd Aandelen en nieuwe Adjunct-Algemeen Directeur

  • Gepubliceerd
  • Lengte
    1 minuten leestijd

David Older is benoemd tot Hoofd Aandelen. Alle beheerders van de aandelenfondsen en alle aandelenanalisten rapporteren aan hem. David trad in 2015 in dienst bij Carmignac als Senior Fondsbeheerder en is nu verantwoordelijk voor het beoordelen en optimaliseren van het rendement van de portefeuilles dat door alfa wordt gegenereerd. Zijn werkgebied wordt uitgebreid tot alle segmenten van de Amerikaanse aandelenmarkt, exclusief grondstoffen.Edouard Carmignac, oprichter van Carmignac: "In de persoon van David beschikken we over vergaande expertise op het gebied van aandelen in de sectoren Communicatie, Informatietechnologie, Media en Internet, en uitgebreide ervaring in het genereren van alfa en het toepassen van long-shortstrategieën. Mede dankzij hem konden we onder uiteenlopende marktomstandigheden rendement genereren en onze expertise op het gebied van risicobeheer verdiepen."

Christophe Peronin, die in 2010 in dienst trad bij Carmignac, is gepromoveerd tot Adjunct-Algemeen Directeur en werkt nauw samen met Algemeen Directeur Eric Helderlé. Hij blijft verantwoordelijk voor zowel de operationele afdeling als het risicobeheer. Daarnaast ondersteunt hij vanuit deze nieuwe functie de Algemeen Directeur bij het leidinggeven aan het Strategic Development Committee en bij het uitvoeren van de initiatieven ervan.Algemeen Directeur Eric Helderlé licht toe: "Op basis van zijn ruime ervaring op het gebied van asset management kunnen wij als risicobeheerder onze operationele en strategische ontwikkeling verder uitbouwen."


PRESS CONTACTS :
CITIGATE
Vivian TEN HAVE
Tél: +31 20 575 40 25
Email: vivian.tenhave@citigateff.nl

Carmignac, dat in januari 1989 opgericht werd door Edouard Carmignac, heeft zich opgewerkt tot een van de meest vooraanstaande partijen op de Franse markt voor het beheer van financiële activa. Het kapitaal is volledig in handen van de bedrijfsleiders en werknemers. Het voortbestaan van de vennootschap wordt ook gewaarborgd door een stabiele aandeelhoudersstructuur, die haar geest van zelfstandigheid weerspiegelt. Deze fundamentele waarde garandeert de vrijheid die noodzakelijk is voor het bestaan van een efficiënt en erkend beheer. Met een beheerd vermogen 55,5 miljard Euro biedt Carmignac een reeks wereldwijde, gespecialiseerde of gespreide fondsen. In het kader van zijn internationale ontwikkeling beschikt de Carmignac over drie dochterondernemingen in Luxemburg, Frankfurt en Milaan en twee kantoren in Madrid, Londen, en Zurich. Onze fondsen worden actief verkocht in 13 landen: Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Italië, Luxemburg, België, Oostenrijk, Spanje, Nederland, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Ierland en en Taiwan en Singapore voor professionals.

CARMIGNAC GESTION: 24, place Vendôme, 75001 Paris, France Tel.: +33(0)1 42 86 53 35, Fax.: +33(0)1 42 86 52 10 Portefeuillebeheermaatschappij (AMF toelating n° GP 97-08 van 13/03/1997) Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 15 000 000 € - Parijs Handelsregister B 349 501 676

CARMIGNAC GESTION LUXEMBOURG: City Link, 7, rue de la Chapelle, L-1325 Luxembourg Tel.: (+352) 46 70 601, Fax.: (+352) 46 70 60 30 Filiaal van Carmignac Gestion Portefeuillebeheermaatschappij van de ICBE (CSSF toelating van 10/06/2013) Naamloze Vennootschap met een kapitaal van 23 000 000 € - Luxemburg Handelsregister B 67 549

www.carmignac.com