Carmignac

Carmignac benoemt een nieuw global head of compliance

  • Gepubliceerd
  • Lengte
    1 minuten leestijd

Carmignac is verheugd de benoeming bekend te maken van Abdellah Bouziane in de functie van Global Head of Compliance. Abdellah zal verantwoordelijk zijn voor de naleving van de regelgeving in alle 7 landen waar Carmignac actief is (de Carmignacfondsen worden aangeboden in 16 landen). Zijn komst komt op een moment dat de uitdagingen op het gebied van Compliance in heel Europa toenemen.

Voordat hij overstapte naar Carmignac, was Abdellah werkzaam bij AXA Investment Managers, waar hij dertien jaar lang verschillende leidinggevende functies bekleedde op het gebied van compliance, in het bijzonder als compliance manager van de Engelse dochteronderneming en als compliance manager voor de regio Azië-Pacific. Abdellah heeft een master in economie en bancair en financieel recht en begon zijn carrière in 2003 als auditor bij PricewaterhouseCoopers.

Abdellah zal een sleutelrol spelen bij strategische initiatieven ten behoeve van de dienstverlening aan klanten en bij de ontwikkeling van de ambities van Carmignac. Zijn aanzienlijke internationale ervaring zal Carmignac ook helpen zich met succes aan te passen aan het steeds veranderende lokale regelgevingslandschap voor de Europese vermogensbeheersector.