• Lost in stagnation

  Lees het Carmignac's note, December 2014. Elke maand schrijft Didier Saint-Georges in duidelijke taal over de economie en de markten.

 • Carmignac Portfolio Global Bond

  Carmignac Portfolio Global Bond biedt beleggers de mogelijkheid om onder diverse marktomstandigheden te profiteren van beleggingskansen in vastrentende waarden en valuta's.

 • Driemaandelijks Beheerverslag - Derde kwartaal 2014

  Hier vindt u gedetailleerde informatie over elk

  van onze fondsen, het verslag van

  de beheerder en van alle portefeuilles.

 • la Lettre d'Edouard Carmignac Oktober 2014

  Elk kwartaal schrijft Edouard Carmignac over actuele economische, politieke en maatschappelijke aangelegenheden.

 • Carmignac Portfolio Capital Plus

  Niet erg onder de indruk van het rendement op uw spaargeld? Geïntimideerd door de complexiteit van de markten? Carmignac Portfolio Capital Plus is misschien wel de ideale beleggingsoplossing voor u.

Carmignac's note

Lost in stagnation

01/12/14 - De economische statistieken die de afgelopen twee maanden in Europa, Japan, China en zelfs de Verenigde Staten werden gepubliceerd, bevestigen de analyse die wij in onze Note van 3 oktober jl.

LEZEN

Flash Note

Verslag van ons bezoek aan China

Haiyan is werkzaam bij Carmignac Gestion sinds oktober 2011. Vanuit Parijs reist ze vaak naar China, Hongkong, Macau en Taiwan. Carmignac Gestion is sinds kort in het bezit van een RQFII-licentie, waardoorin A-aandelen kan belegd [...]

LEZEN
Deze inhoud is voorbehouden aan de leden van de PRO RUIMTE

Video

Carmignac 's deskundigheid in de opkomende markten

Didier Saint Georges, Lid van het Investment Committee, benadrukt Carmignac 's deskundigheid in de opkomende markten, tijdens de Citywire Conference in Miami.

LEZEN

Video

Jean Médecin op CNBC

Jean Médecin, lid van het Investeringscomité, was op het programma European Closing Bell” van CNBC. Hij sprak zich uit over globale groei, deflatoire spanningen en acties van de Europese Centrale Bank in deze context.

LEZEN
user login