• la Lettre d'Edouard Carmignac Oktober 2014

  Elk kwartaal schrijft Edouard Carmignac over actuele economische, politieke en maatschappelijke aangelegenheden.

 • Carmignac Portfolio Global Bond

  Carmignac Portfolio Global Bond biedt beleggers de mogelijkheid om onder diverse marktomstandigheden te profiteren van beleggingskansen in vastrentende waarden en valuta's.

 • Punten van zorg

  Lees het Carmignac's note, Oktober 2014. Elke maand schrijft Didier Saint-Georges in duidelijke taal over de economie en de markten.

 • Beheerteam

  Een team met 25 jaar ervaring in internationaal beheer in alle activaklassen, met leden die een uiteenlopende achtergrond bezitten.

 • Carmignac Portfolio Capital Plus

  Niet erg onder de indruk van het rendement op uw spaargeld? Geïntimideerd door de complexiteit van de markten? Carmignac Portfolio Capital Plus is misschien wel de ideale beleggingsoplossing voor u.

Video

Jean Médecin Bloomberg TV (Video Engels)

Jean Médecin, lid van het Investeringscomité, was op Bloomberg TV. Hij besprak de aankondiging van de Fed over de Quantitative Eating, daarna sprak hij over Novartis naar aanleiding van het ontslag van de CEO van Sanofi, en ten slotte gaf hij onze visie over perifere obligaties.

LEZEN

la Lettre d'Edouard Carmignac

la Lettre d'Edouard Carmignac Oktober 2014

Zoals wel vaker het geval is aan het begin van de herfst, als de kale bomen het zicht niet meer belemmeren en het licht ons minder fel in de ogen schijnt, krijgen de markten een scherper beeld van de werkelijkheid.

LEZEN

Carmignac's note

Punten van zorg

03/10/14 - De goede performance van de financiële markten in de afgelopen vijf jaar is een weerspiegeling van de verbeterde economische omstandigheden na de crisis van 2008 en van de niet eerder vertoonde rol van de centrale banken. 

LEZEN

Video

BFM Business TV – Intégrale Placements

Analyse van het fonds Carmignac Patrimoine door Thomas Lancereau

Op de Franse tv-zender BFM Business zegt Thomas Lancereau vertrouwen te hebben in de toekomst van Carmignac Patrimoine, ondanks het tegenvallende resultaat in 2012 et 2013.

LEZEN
user login