• Carmignac Portfolio Global Bond

  Carmignac Portfolio Global Bond biedt beleggers de mogelijkheid om onder diverse marktomstandigheden te profiteren van beleggingskansen in vastrentende waarden en valuta's.

 • Driemaandelijks Beheerverslag - Derde kwartaal 2014

  Hier vindt u gedetailleerde informatie over elk

  van onze fondsen, het verslag van

  de beheerder en van alle portefeuilles.

 • la Lettre d'Edouard Carmignac Oktober 2014

  Elk kwartaal schrijft Edouard Carmignac over actuele economische, politieke en maatschappelijke aangelegenheden.

 • Punten van zorg

  Lees het Carmignac's note, Oktober 2014. Elke maand schrijft Didier Saint-Georges in duidelijke taal over de economie en de markten.

 • Beheerteam

  Een team met 25 jaar ervaring in internationaal beheer in alle activaklassen, met leden die een uiteenlopende achtergrond bezitten.

Video

Jean Médecin op CNBC

Jean Médecin, lid van het Investeringscomité, was op het programma European Closing Bell” van CNBC. Hij sprak zich uit over globale groei, deflatoire spanningen en acties van de Europese Centrale Bank in deze context.

LEZEN

Driemaandelijkse verslag

Driemaandelijks Beheerverslag - Derde kwartaal 2014

Door het gelijktijdig teruglopen van meerdere voorspellende indicatoren van de Amerikaanse bedrijvigheid, de geplande stopzetting van de inkoop van obligaties door de Fed en het oplopen van de deflatoire druk in Europa [...]

LEZEN

Video

Jean Médecin Bloomberg TV (Video Engels)

Jean Médecin, lid van het Investeringscomité, was op Bloomberg TV. Hij besprak de aankondiging van de Fed over de Quantitative Eating, daarna sprak hij over Novartis naar aanleiding van het ontslag van de CEO van Sanofi, en ten slotte gaf hij onze visie over perifere obligaties.

LEZEN

la Lettre d'Edouard Carmignac

la Lettre d'Edouard Carmignac Oktober 2014

Zoals wel vaker het geval is aan het begin van de herfst, als de kale bomen het zicht niet meer belemmeren en het licht ons minder fel in de ogen schijnt, krijgen de markten een scherper beeld van de werkelijkheid.

LEZEN
user login