• Wij wensen u een heel gelukkig en succesvol jaar
 • Carmignac Portfolio Global Bond

  Carmignac Portfolio Global Bond biedt beleggers de mogelijkheid om onder diverse marktomstandigheden te profiteren van beleggingskansen in vastrentende waarden en valuta's.

 • Driemaandelijks Beheerverslag - Derde kwartaal 2014

  Hier vindt u gedetailleerde informatie over elk

  van onze fondsen, het verslag van

  de beheerder en van alle portefeuilles.

 • Carmignac Portfolio Capital Plus

  Niet erg onder de indruk van het rendement op uw spaargeld? Geïntimideerd door de complexiteit van de markten? Carmignac Portfolio Capital Plus is misschien wel de ideale beleggingsoplossing voor u.

 • Beheerteam

  Een team met 25 jaar ervaring in internationaal beheer in alle activaklassen, met leden die een uiteenlopende achtergrond bezitten.

la Lettre d'Edouard Carmignac

Edouard Carmignac

la Lettre d'Edouard Carmignac Januari 2015

De toenemende volatiliteit op de Europese markten komt niet uit de lucht vallen, maar heeft te maken met het feit dat - om een fraai Engels spreekwoord te citeren - ''the European chickens are coming to roost''.

LEZEN

Carmignac's note

Voorbereid zijn in plaats van voorspellen

Januar 2015 - Het is gebruikelijk de maand januari te beginnen met een vooruitblik op wat het komend jaar in petto heeft.

LEZEN

Flash Note

European Team 1st Anniversary

We adopted a cautious stance towards European markets since early 2014 even though being long Europe and especially peripheral countries such as Spain and Italy seemed to be the consensus opinion at the beginning of the year.

LEZEN
Deze inhoud is voorbehouden aan de leden van de PRO RUIMTE

Video

Jean Médecin op CNBC

Jean Médecin, lid van het Investeringscomité van Carmignac, verscheen op het programma Squawk Box op CNBC.  Hij waarschuwde investeerders selectief en gedisciplineerd te zijn in 2015 wegens correcties en opveringen.

LEZEN
user login