• Carmignac Portfolio Capital Plus

  Niet erg onder de indruk van het rendement op uw spaargeld? Geïntimideerd door de complexiteit van de markten? Carmignac Portfolio Capital Plus is misschien wel de ideale beleggingsoplossing voor u.

 • Driemaandelijks Beheerverslag

  Check het verslag Driemaandelijks Beheerverslag.

 • Beheerteam

  Een team met 25 jaar ervaring in internationaal beheer in alle activaklassen, met leden die een uiteenlopende achtergrond bezitten.

 • Leer onze experts kennen

  Ontdek Carmignac Gestion op een andere manier.

  5 experts nemen het woord.

 • Carmignac Investissement

  Of het nu gaat om nanotechnologie, nieuwe productiemethoden: Al meer dan 25 jaar investeert Carmignac Gestion met succes in de bedrijfstakken die bouwen aan de wereld van morgen. 

Driemaandelijkse verslag

Driemaandelijks Beheerverslag

De Amerikaanse economie geeft tegenstrijdige signalen af. De inflatie flakkert weliswaar op, wat de economie licht kan afremmen, maar de voorlopende indicatoren van de bedrijvigheid gaan de goede kant op.

LEZEN

la Lettre d'Edouard Carmignac

Lettre EC Juillet 14

la Lettre d'Edouard Carmignac Juli 2014

"De Amerikaanse economie zal, na de verwachte krimp van begin dit jaar, haar groeitempo van tegen de 2% weer oppakken, wat verenigbaar is met de handhaving van het verruimende beleid van Janet Yellen."

LEZEN

Video

Jean Médecin in het programma “On the Move” op Bloomberg TV

Jean Médecin, lid van het Investeringscomité bij Carmignac, bespreekt de technologiesector, de vooruitzichten voor verschillende bedrijven en Portugees schuldpapier naar aanleiding van de recente sell-off.

LEZEN

Video

Investeringsstrategie - Juli 2014

Didier Saint-Georges schrijft in duidelijke taal over de economie en de markten.

LEZEN
user login