• Carmignac Portfolio Capital Plus

  Niet erg onder de indruk van het rendement op uw spaargeld? Geïntimideerd door de complexiteit van de markten? Carmignac Portfolio Capital Plus is misschien wel de ideale beleggingsoplossing voor u.

 • Beheerteam

  Een team met 25 jaar ervaring in internationaal beheer in alle activaklassen, met leden die een uiteenlopende achtergrond bezitten.

 • Leer onze experts kennen

  Ontdek Carmignac Gestion op een andere manier.

  5 experts nemen het woord.

 • Carmignac Investissement

  Of het nu gaat om nanotechnologie, nieuwe productiemethoden: Al meer dan 25 jaar investeert Carmignac Gestion met succes in de bedrijfstakken die bouwen aan de wereld van morgen. 

Video

Jean Médecin in het programma “On the Move” op Bloomberg TV

Jean Médecin, lid van het Investeringscomité bij Carmignac, bespreekt de technologiesector, de vooruitzichten voor verschillende bedrijven en Portugees schuldpapier naar aanleiding van de recente sell-off.

LEZEN

Video

Investeringsstrategie - Juli 2014

Didier Saint-Georges schrijft in duidelijke taal over de economie en de markten.

LEZEN

la Lettre d'Edouard Carmignac

ESMA

MIFID : Edouard Carmignac

"Geachte voorzitter,

De weg naar de hel is geplaveid met goede voornemens. De richtlijn betreffende markten voor financiële instrumenten (MiFID) schrijft hoge normen inzake transparantie voor: onmisbaar voor een betere beveiliging van de beleggers."  

LEZEN

Carmignac's note

Carmignac's Note #72

Overal in de in crisis verkerende ontwikkelde wereld hebben de centrale banken hun verantwoordelijkheid genomen; door het economisch lot van de schuldoverladen landen in handen te nemen, hebben ze nog meer gedaan.

LEZEN
user login