Neem deel aan onze webinar over onze beleggingsvisie en beleggingsstrategie - Maandag, 3 februari 2020 om 16:00 uur. De webinar wordt in het Engels gehouden. Vandaag om 16.00 uur - Webinar over onze beleggingsvisie en beleggingsstrategie. De webinar wordt in het Engels gehouden. Bekijk de herhaling van onze webinar over onze beleggingsvisie en beleggingsstrategie. De webinar wordt in het Engels gehouden. Carmignac Beleggingsvisies : Welke beleggingsaanpak biedt in 2020 de beste kansen?

- Start time (CET): Maandag 03 februari 2020 - 16:00 - - End time (CET): Maandag 03 februari 2020 - 17:00 -

Maandag, 3 februari 2020 om 16:00 uur

Spreker: Didier Saint-Georges, Managing Director and Member of the Strategic Investment Committee

De webinar wordt in het Engels gehouden.

Neem deel aan ons aankomende webinar met Didier Saint-Georges, Managing Director en Member of the Strategic Investment Committee, die onze beleggingsvisies zal presenteren en een samenvatting zal geven van onze huidge wereldwijde investeringsstrategie.

Deze conferentie is openbaar en geregistreerd, u zal de gelegenheid krijgen deze nadien te herbeluisteren.

Als u dit platform voor de eerste keer gebruikt moet u een account openen om toegang tot de webinar te krijgen via BrightTALK™. U dient te beschikken over een computer met de meest recente versie van Adobe Flash, een koptelefoon/luidsprekerset en een betrouwbare internetverbinding.