Meld u zich aan voor onze web conferentie over onze vooruitzichten voor 2017 voor de opkomende markten. Meld u zich aan voor onze web conferentie over onze vooruitzichten voor 2017 voor de opkomende markten. Bekijk de herhaling van onze web conferentie over onze vooruitzichten voor 2017 voor de opkomende markten. Opkomende markten: politiek, macro-economie - welke zal zegevieren?

- Start time (CET): Donderdag 23 februari 2017 - 16:00 - - End time (CET): Donderdag 23 februari 2017 - 17:00 -

Donderdag, 23 Februari 2017 16:00 CET
De conferentie zal in het Engels gehouden worden.

Sprekers: Xavier Hovasse, Hoofd van Opkomende Aandelen en Charles Zerah, Fonds beheerder Obligaties

Aan het begin van dit nieuwe jaar, zitten de opkomende markten gevangen tussen tegenstrijdige krachten. Aan de ene kant, profiteren ze van een opleving in de productie van de ontwikkelde wereld, de stijgende grondstofprijzen en verbeterde binnenlandse economische indicatoren. Aan de andere kant werpt de intrede van Donald Trump in het Witte Huis, tezamen met zijn verlaringen inzake de internationale handel, iets van een schaduw over de veelbelovende vooruitzichten voor de opkomende markten. In dit verband, hoe zal 2017 zich vorm gaan geven voor de opkomende markten?

U zult de mogelijkheid hebben om tijdens de conferentie vragen te stellen, die op het einde van de presentatie behandeld gaan worden. Deze conferentie is openbaar en geregistreerd, u zult de gelegenheid krijgen deze nadien opnieuw te beluisteren.

Als u dit platform voor de eerste keer gebruikt, moet u een account openen om via BrightTALK™toegang tot de webinar te krijgen. U dient te beschikken over een computer met de meest recente versie van Adobe Flash, een koptelefoon/luidsprekerset en een betrouwbare internetverbinding.