Neem deel aan onze volgende webinar over onze visie op vastrentende producten op woensdag 12 september 2018 10.00 uur CET. De webinar wordt in het Engels gehouden. Vandaag om 10.00 uur CET - webinar over onze inzichten in vastrentende producten. De webinar wordt in het Engels gehouden. Bekijk de herhaling van onze webinar over onze visie inzake vastrentende producten. De webinar wordt in het Engels gehouden. Niet in kaart gebrachte obligatiemarkten: Op behoedzame wijze zoeken naar kansen

- Start time (CET): Woensdag 12 september 2018 - 10:00 - - End time (CET): Woensdag 12 september 2018 - 11:00 -

Woensdag 12 september 2018 – 10.00 uur CET

Spreker: Charles Zerah, beheerder vastrentende fondsen

De webinar wordt in het Engels gehouden.

Neem deel aan onze volgende webinar met Charles Zerah, die zijn visie zal geven op de risico's en kansen op de obligatiemarkten. In het kader van de uitdagingen waar deze activaklasse mee te maken heeft (hogere volatiliteit, lagere liquiditeit en politieke onzekerheid), geeft hij uitleg over zijn unieke beleggingsfilosofie, die gebaseerd is op een flexibele en niet-benchmarkgebonden benadering.

U moet zich registreren bij BrightTALK™ om toegang te verkrijgen tot de webinar. U dient te beschikken over een computer met de meest recente versie van Adobe Flash, een koptelefoon/luidsprekerset en een betrouwbare internetverbinding.