Herbekijk onze web conferentie met Didier Saint-Georges. De conferentie zal in het Engels gehouden worden. Herbekijk onze web conferentie met Didier Saint-Georges. De conferentie zal in het Engels gehouden worden. Herbekijk onze web conferentie met Didier Saint-Georges. De conferentie zal in het Engels gehouden worden. Herbekijk onze web conferentie met Didier Saint-Georges. De conferentie zal in het Engels gehouden worden. Carmignac’s Investment Views: the year is not over until it’s over

- Start time (CET): Vrijdag 21 oktober 2016 - 15:00 - - End time (CET): Vrijdag 21 oktober 2016 - 16:00 -

Vrijdag 21 oktober 2016 om 15:00 CET

Spreker: Didier Saint-Georges, Managing Director, lid van het investeringscomité

Herbekijk onze web conferentie over onze visie op de markten en onze wereldwijde investeringsstrategie. De conferentie zal in het Engels gehouden worden.

Deze conferentie is openbaar en geregistreerd zodat u de gelegenheid heeft, de inhoud van de conferentie op het voor u beste tijdstip te kunnen beluisteren.

Gelieve er rekening mee te houden dat u zich tijdig registreerd bij BrightTALK™ om aan de conferentie deel te kunnen nemen . U dient te beschikken over een computer met een koptelefoon/luidsprekerset en een betrouwbare internetverbinding.