Neem deel aan het avontuur
Ontdek meer

DE MENS BLIJFT DE MOOISTE MACHINE

Carmignac Patrimoine

De video bekijken

De kern van Carmignac Patrimoine

Carmignac Patrimoine is meer dan een fonds; het is een geweldig avontuur dat al meer dan 25 jaar voortduurt. Expertise, ervaring, betrokkenheid, mensen en het vertrouwen van onze cliënten hebben allemaal hun rol gespeeld in dit avontuur. Wij wensen u een prettige reis naar de kern van dit emblematische en veelzijdige fonds ...

Het ontstaan

De kern van Carmignac Patrimoine is gebouwd op sterke fundamenten

De filosofie achter het activabeheer van Carmignac kan het best worden omschreven met het woord "Patrimoine". In het Nederlands komt "erfgoed" daar het dichtst bij in de buurt. Sinds 1989 symboliseert het Patrimoine-concept niet alleen het succes en de lange levensduur van Carmignac, maar ook onze doelstelling om op basis van langetermijn-vermogensplanning een duurzaam en stabiel rendement te behalen.

Ontdek meer

De componenten

Een gediversifieerde strategie ontwikkelen met behulp van duurzame rendementsmotoren

Onze diepgaande macro-economische analyse is van essentieel belang om de blootstelling aan activaklassen en langetermijn-beleggingsthema's te bepalen. De portefeuillesamenstelling is gebaseerd op de visie en marktanalyse van de fondsbeheerder zonder de beperkende invloed van een benchmark.

Ontdek meer

Het hart

Risicobeheer staat centraal

In staat zijn om marktrisico's effectief te beheren is al jarenlang een hoeksteen van de beleggingsstijl van Carmignac. Deze in de loop der jaren opgebouwde capaciteit werd in 2002 voor het eerst grootschalig op de proef gesteld. Daarna volgden nog talloze gelegenheden, zoals in 2008, toen Carmignac Patrimoine erin slaagde om in zeer turbulente markten het vermogensrisico van zijn cliënten te beperken.

Ontdek meer